Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ – ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ 1-3 / 11 η Αγωνιστική

Με την 11η αγωνιστική είχαμε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας.
Ο Ηρακλής Μυλοποτάμου κέρδισε δύσκολα 3-1 τον Μεγαλόκαμπο και είναι πρωταθλητής χειμώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες του.
Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρας Κουδουνίων γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1 στο Παρανέστι, ενώ ο Ξηροπόταμος έχασε μέσα στο γήπεδο του 1-0 από τον εκπληκτικό φέτος στο πρωτάθλημα Βώλακα.
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ορφέας Χωριστής με την 5η συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις 3-2 μέσα στην Αλιστράτη στο ματς της ημέρας.
Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή στα τελευταία 5 λεπτά για το Αρκαδικό με 2-1 μέσα στη Νέα Σεβάστεια, ενώ αναμενόμενα η Μικρόπολη κέρδισε 3-1 μέσα στην έδρα της ουραγού Ανακάλυψης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ – ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ 1-3

Παίζει καλά αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα η ουραγός Ανακάλυψη που προσπάθησε αλλά βρήκε απέναντι της τη σοβαρή Μικρόπολη που ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς μπαίνοντας δυνατά στο ματς με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος.

Φάσεις αγώνα
Στο 10 Ο Μαυρίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 0-1 για τη Μικρόπολη.
Στο 25 Ο Αλί με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-2.
Στο 52 Ο Ποιμενίδης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-2.
Στο 62 Απευθείας κόρνερ του Κασαπίδη και το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής: Τοκαμκίσης με βοηθούς Ζαχαρόπουλο και Χατζηνάκο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Αντωνιάδης, Ποιμενίδης, Κωνσταντίνου(46’ Παναγιώτου), Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βάγκο, Μιχαηλίδης Β.(70’ Μωϋσιάδης), Παρασχίδης(85’ Λασπάς), Φιλιππίδης, Ζαχαριάδης, Κυριακίδης.

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ: Μπερμπερίδης, Κασαπίδης, Πατσούκης(72’ Κουμπάκης), Μαυρίδης, Πατσίδης(82’ Βουγιουκλής), Μεγαρσιώτης Π., Μεγαρσιώτης Γ., Αλί, Καραταϊρίδης, Σπυρίδης(87’ Καλαϊτζόγλου), Αποστολακάκης.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 11 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 28
2 ΚΟΥΔΟΥΝΙA 24
3 ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 19
4 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 17
5 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 17
6 ΧΩΡΙΣΤΗ 16
7 ΑΡΚΑΔΙΚΟ 14
8 ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ 12
9 Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ 11
10 ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ 9
11 ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 9
12 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ -3

ΣΚΟΡΕΡΣ

13 γκολ: Δημητριάδης Νίκος(Αστέρας Κουδουνίων)
12 γκολ:Σαριπαυλίδης Θεολόγης(Μυλοπόταμος)
8 γκολ: Μαρίγκος Γιώργος(Δόξα Βώλακα), Κοκοτσάκης Μανώλης(Μακεδονικός Αλιστράτης)
7 γκολ: Αρνής Νίκος(Αρκαδικός), Γεωργιάδης Γιώργος(Μεγαλόκαμπος), Παρασκευάς Γιώργος(Μυλοπόταμος), Πατσούκης Νίκος(Δόξα Μικρόπολης)
6 γκολ: Παναγιώτογλου Δημήτρης(Παρανέστι), Κελεσίδης Κώστας(Νέα Σεβάστεια),
Ρεπορτάζ : Γιάννης Μπάνιος
Πηγή Dramagoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου