Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Σχόλιο απο την χρήστη του Facebook...... Ο.Π

 Σχόλιο απο την χρήστη του Facebook...... Ο.Π
 
 Πρέπει. κάποτε. να. καταλάβει. η. διοίκηση. του. συλλόγου και. οι. διοργανωτές ότι. Μικροπολη. δεν. είναι. μόνο. Ο. κάτω. μαχαλάς. το. ....λέω. Όπως. Παλιά .
 
Η απάντηση προς την χρήστη .....

Δήμητρα Ασμίδου
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να γίνει γνωστό και σε όσους δεν είναι ενήμεροι, η απόφαση για την διεξαγωγή της γιορτής κάστανου πάρθηκε μετά από συνάντηση και συζήτηση με τους καταστηματατάρχες και από τις δύο πλατείες. Δυστυχώς για όλους μας τα καταστήματα της πάνω πλατείας για διαφορετικούς λόγους το καθένα δεν τόλμησαν να αναλάβουν το βάρος αυτής της εκδήλωσης. Στόχος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ήταν η γιορτή να γίνεται μία χρονιά στην μία πλατεία και μία στην άλλη. Όλο αυτό με την σκέψη πως οι πλατείες μας είναι πανέμορφες και ιδανικές για μια τέτοια εκδήλωση και επιπλέον θέλαμε να αποφύγουμε αυτού του είδους τα σχόλια και τα παράπονα που ακούγονται ανα διαστήματα. Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως στόχος αυτής της γιορτής είναι η ανάδειξη της ομορφιάς όλου του χωριού μας καθώς και του καστανόδασους που έχουμε την τύχη να έχουμε!! Ο στόχος έχει επιτευχθεί, η υπέροχη Μικρόπολη μας έχει γίνει γνωστή και πόλος έλξης για πάρα πολύ κόσμο!!!!
 
 

Ελένη Βουγιουκλή 
Είναι άδικο να κρίνουμε τις ενέργειες αυτών των παιδιών , που ανέβασαν τον σύλλογο στην κορυφή με πολύ κόπο και μεράκι, κάνοντας συγχρόνως γνωστό το χωριό μας στην ευρύτερη περιοχη.Για το που γίνεται η κάθε εκδήλωση είναι απόφαση συλλογική και όχι μόνο της διοίκησης. 
 


Πάνω και κάτω μαχαλάς...... που το ξεθάψατε πάλι αυτο !...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου