Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Φὠτο-Βίντεο απο την Γιορτή Κάστανου 2019


Τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο θέλουν να ευχαριστήσουν παρά πολύ τον κόσμο που για ακόμη μια χρόνια μας τίμησε με την παρουσία του στην γιορτή κάστανου. Αισθανόμαστε βαθιά συγκινημένοι διότι κάθε χρόνο ο κόσμος αυξάνεται, με αποτέλεσμα να γνωρίζουνε το όμορφο χωριό μας ακόμα περισσότεροι! Επίσης αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που διασκέδαζετε με την ψυχή σας και μέτρατε μαζί μας τις ημέρες για την επόμενη γιορτή! Ευχαριστούμε παρά πολύ τα χορευτικά συγκροτήματα που πλαισίωσαν την εκδήλωση:
ΧΟΡΟΝΟΣ ΚΙΚΛΙΣ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑΣ κυριως όμως τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ που μας έκανε την τιμή να έρθει από τόσο μακριά για να δώσει μια άλλη νότα στην γιορτή μας!!
Ευχαριστούμε παρά πολύ επίσης τον δήμο Προσοτσανης και την κοινότητα της Μικροπολης για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία τους! Και τέλος αλλά πιο σημαντικό από όλα ευχαριστούμε τους εθελοντές που τέσσερις ολόκληρες ημέρες ακούραστα δούλευαν για να οργανωθεί όλη η γιορτή!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Η κλήρωση από την γιορτή του Κάστανου 2019
◾️ 3854 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 24’’
◾️ 3970 ΕΣΠΡΕΣΙΕΡΑ
◾️ 3834 ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ 

 
 


 Κλειώ Χαλά κ. Πούλιος Θεόδωρος

Γιορτή κάστανου 2019 στην Μικρόπολη Δράμας. Το βιντεάκι το αφιερώνω στην μνήμη της μητέρας μου Πασχαλίας Αθανασουλίδου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μικρόπολη, Θρακικής καταγωγής. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εθελοντές για την πολύ όμορφη εκδήλωση...και του χρόνου με υγεία...Χρόνια Πολλά Έλληνες...!!!


 Περισσότερα Βίντεο στο Αλμπουμ της ιστοσελίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου