Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Απο την Αμπατζή Έφη

Καλησπέρα στην ομάδα!!
Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι που εμένα προσωπικά δεν με θυμώνει απλά.... με εξοργίζει.
Κουβέντες του δρόμου, του καφενείου και του μπακάλικου... αυτές με εξοργίζουν. Ειδικά όταν τα άτομα αυτά δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι για το κοινό καλό και ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν περάσει και από τον σύλλογο.... δεν ξέρω βέβαια αν εξ ίδιων κρίνουν τα αλλότρια.
Ενημερώνω λοιπόν αυτήν την υπέροχη ομάδα ότι κάθε Ιανουάριο στον σύλλογο γίνεται για τα μέλη του- ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΞΑΝΑΛΕΩ- γενική συνέλευση όπου εκεί ενημερώνονται για τα έσοδα και τα έξοδα της προηγούμενης χρονιάς! Εκεί λοιπόν οποίος έχει απορία για το που πάνε τα χρήματα να έρθει να το διαπιστώσει μόνος του... γιατί κ τα έσοδα δεν είναι τόσα όσα νομίζει αλλά κ η δουλειά που γίνεται εκεί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον σύλλογο μας.
Όταν μπήκα εγώ (η ανάρτηση είναι προσωπική πρωτοβουλία γιαυτο μιλάω για τον εαυτο μου κ μόνο) πρώτη φορά στον σύλλογο το 2011, στεγαζομασταν σε μια αίθουσα κάτω από την κοινότητα 4Χ5 και δίπλα είχε μια αποθηκουλα 2Χ3. Εκεί μέσα λοιπόν ήταν όλη η περιουσία του συλλογου και είχε και χώρο κενό. Αυτήν την στιγμή, μετά δηλαδή από 8 χρόνια μόνο, ο Συλλογος στεγάζεται στο γυμνάσιο της Μικροπολης και οι δυο αίθουσες από το κτίριο χρησιμοποιούνται για αποθήκη και η μια για βεστιάριο. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;;;;;;
Χοντρικά θα σας πω λοιπόν ότι αυτήν την ώρα ο Συλλογος έχει στην κατοχή του σε υλικά αγαθά μια περιουσία 50-60 χιλ ευρώ. Μέσα σε 8 χρονιαααααα! Όλα τα προηγούμενα χρόνια που πήγαιναν λοιπόν τα λεφτά από τις εκδηλώσεις;;; Για να μην μιλήσω για τις έρευνες που έχουν γίνει... βιβλία, φορεσιές, cd, αναβιώσεις εθίμων. Ποτέ ξανά ο Συλλογος δεν έχει κάνει τέτοια δουλειά κύριε ή κυρία που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κράζετε και να στέλνετε τα παιδιά σας σε ότι εκδήλωση είναι τζάμπα για τα παιδιά ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
Σε καμία περίπτωση το κείμενο αυτό δεν είναι για να αρχίσετε από κάτω τα μπραβο και τα ευχαριστώ. Δεν μας λείπουν αυτά, ούτε η δουλειά, το χρήμα και ο κόπος που δίνουμε στον σύλλογο γίνεται για να ακούσουμε ευχαριστώ... αν ήταν θα τα είχαμε παρατήσει από την πρώτη χρόνια. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Σταματήστε να απωθείται τον κόσμο από τον σύλλογο. Είναι το μόνο που θα σας μείνει στο χωριό σε λίγα χρόνια για να απασχολείτε τα παιδιά σας. Να τους διδάξει πολιτισμό, να τα κάνει να μάθουν να δουλεύουν σε ομάδα, να ασχοληθούν με κάτι όμορφο, να δώσουν και να πάρουν πράγματα, αγάπη, φιλία και οικογένεια. Μην είστε μονοχνωτοι και κυρίως μην κρίνετε από τον εαυτό σας. Δεν είναι όλοι σαν εσάς. Υπάρχουν και άνθρωποι που το κάνουν γιατί γουστάρουν, γιατί αγαπάνε το χωριό τους γιατί περνάνε καλά.
Συγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ που το διαβάσατε όλο!!!
Καλή συνέχεια!!!!


Πηγή: i love mikropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου