Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ: 3-1 / ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 18 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τέσσερις αγωνιστικές πριν την κανονική λήξη του πρωταθλήµατος της Α2 κατηγορίας και οι µάχες συνεχίζονται µε αµείωτο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθµολογικού πίνακα.
Ο Ηρακλής Μυλοποτάµου µε τη νέα του νίκη µε σκορ 3-1 επί της Δόξας Μικρόπολης φιγουράρει σαν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήµατος της Α2 κατηγορίας.
Η Δόξα Μικρόπολης πάλεψε για κάτι θετικό µε στόχο πάντα τη σιγουριά της παραµονής της στην κατηγορία, όµως δεν τα κατέφερε απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή και έτσι η αγωνία κορυφώνεται στις τάξεις της οµάδας. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η οµάδα έχει µία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και κινδυνεύει µε υποβιβασµό.
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ: 3-1
Αποφασισµένος να µπει και να πετύχει το γρήγορο γκολ και να πάρει τα ηνία του αγώνα µπήκε ο Ηρακλής στο παιχνίδι του µε την Μικρόπολη και πέτυχε όχι ένα αλλά δύο γκολ µέχρι το 10´λεπτό.
Μάλιστα το πρώτο γκολ απ´ αυτά ήταν πραγµατικά πολύ ωραίο µε σκόρερ τον Ηλία Μελά που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα.
Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 3-1 για τον Ηρακλή Μυλοποτάµου, ο οποίος το µόνο που σκέφτεται τώρα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης που είναι µάλλον εύκολος στόχος και οι αγώνες µπαράζ όπου θα έχει το πλεονέκτηµα των βαθµών νίκης, για να αλλάξει κατηγορία.
Οσο για την Μικρόπολη πάλεψε µε όλες τις δυνάµεις της και σε κανένα σηµείο του αγώνα δεν τα παράτησε, παρά το ότι ο Ηρακλής προηγήθηκε µε 2-0 από πολύ νωρίς.
Στο 4´ο Μελάς ντρίπλαρε µε εκπληκτικό τρόπο τον αµυντικό από πλάγια και µε φανταστικό σουτ σε εκτέλεση έκανε το 1-0.
Στο 7´ο Αλη µε σουτ έστειλε τη µπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μυλοποτάµου.
Στο 10´ο Σαριπαυλίδης µπήκε µετωπικά και ανατράπηκε έξω από την περιοχή, κερδίζοντας φάουλ. Ο παρασκευάς που ανέλαβε την εκτέλεσή του µε Χ. µε άψογη τρόπο έκανε το 2-0.
Στο 20´ο Μελάς από πλάγια θέση και πάλι µε σέντρα σουτ αυτή τη φορά έστειλε τη µπάλα στον Παρασκευά Χ., ο οποίος µε κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-0.
Στο 60´ο πιτσιρικάς Σαϊνιδης µε σουτ από πλάγια θέση ανάγκασε τον Μπερµπερίδη σε δύσκολη απόκρουση.
Στο 65´ο Αλη ανατράπηκε µέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σπυρίδης για να γίνει το τελικό 3-1.
Διαιτητές: ΝΟΥΣΚΑΣ Α. (ΦΕΣΛΙΔΗΣ Α.- ΤΟΚΜΑΚΙΔΟΥ Ζ.)
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΜΕΛΑΣ Ν., ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Π. ( 65´ΤΑΝΗΣ Χ.), ΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ ( 46´ΣΑΙΝΙΔΗΣ) , ΟΥΡΟΥΜΗΣ, ΤΑΝΗΣ Κ. ( 56´ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Κ.) , ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Γ., ΣΑΡΙΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Χ., ΜΕΛΑΣ ΗΛ.
ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Γ., ΚΑΡΑΤΑΙΡΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΛΗ, ΜΗΤΟΥΣΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Κ ( 58´ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ Ν.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 18 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1 Ηρακλής Μυλοποτάμου 40
2 Δόξα Βώλακα 35
3 Μέγας Αλ. Ξηροποτάμου 34
4 Ηρακλής Παρανεστίου 32
5 Ορφέας Χωριστής 32
6 Αστέρας Κουδουνίων 28
7 Κεραυνός Αρκαδικού 27
8 Απόλλων Ν. Σεβάστειας 23
9 Μακεδονικός Αλιστράτης 18
10 Δόξα Μικρόπολης 16
11 Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου 13
12 Ανακάλυψη -3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου