Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΧΩΡΙΣΤΗ: 1-1 19η Αγωνιστική

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΧΩΡΙΣΤΗ: 1-1 19η Αγωνιστική
Από ένα γκολ σηµείωσαν η Μικρόπολη και ο Ορφέας Χωριστής στο µεταξύ τους παιχνίδι και έτσι πρόσθεσαν από ένα βαθµό στη συγκοµιδή τους που αποδεικνύεται πολύτιµος, σύµφωνα και µε τα υπόλοιπα αποτελέσµατα της αγωνιστικής, για να πετύχουν τους φετινούς στόχους τους.Με πέντε βασικές ελλείψεις ξεκίνησε το παιχνίδι του ο Ορφέας Χωριστής και αυτό ίσως συνετέλεσε στο να µη µπορεί να βρει τα πατήµατά της στο πρώτο ηµίχρονο, όπως αντίθετα µας έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια.Η Δόξα Μικρόπολης παίζοντας ανοιχτά από το ξεκίνηµα του αγώνα «κτύπησε» στα ίσα το παιχνίδι και το τελικό 1-1 τη δικαίωσε για τις προσπάθειές της.Να πούµε, όµως, ότι για δεύτερη συνεχόµενη αγωνιστική ο διαιτητής δεν υπέδειξε δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της, όπως µας είπαν άνθρωποι της οµάδας.
Στο17´ο Πατσίδης µε ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ το σκορ για την οµάδα του.
Στο 25´από σέντρα του Παπαδόπουλου Θ., ο Δούµπλταζης έκανε προβολή αλλά η µπάλα κατέληξε άουτ.
Στο75´ο δεκαπεντάχρονος Συµεωνίδης ( παίκτης της µικτής) µε φάουλ από τα πλάγια έστειλε τη µπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Στο 80´σε ανατροπή του Ιωσηφίδη µέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 84´µπάσιµο του Δούµπλατζη από αριστερά και ανατροπή του ίδιου παίκτη µέσα στην περιοχή και πάλι ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 85´και 89´λεπτό ο Αλη έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σηµειώσει γκολ και να χαρίσει τη νίκη στην οµάδα του.
Στο 89´λεπτό µετά από λάθος της άµυνας της Μικρόπολης η µπάλα έφτασε στον Τόσιογλου, ο οποίος θέλησε να πλασάρει από µακριά, βλέποντας τον τερµατοφύλακα εκτός θέσης, αλλά η µπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Διαιτητές: ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ Κ. (ΜΠΑΛΛΑΣ Π.- ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΙΔΗΣ Α.)
ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Γ., ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΘ., ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΛΗ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ Θ., ΜΗΤΟΥΣΗΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ( 70´ΓΙΑΛΚΟΒΑΝΗΣ) , ΠΑΤΣΙΔΗΣ ΑΘ.
ΧΩΡΙΣΤΗ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ ( 30´ΚΕΡΟΓΛΟΥ) , ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ, ΤΟΣΙΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΤΖΗΣ ( 70´ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ) , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ( 46´ΚΟΥΝΙΟΣ), ΧΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗΣ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 19 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1 Ηρακλής Μυλοποτάμου 41

2 Μέγας Αλ. Ξηροποτάμου 37

3 Δόξα Βώλακα 35

4 Ηρακλής Παρανεστίου 33

5 Ορφέας Χωριστής 33

6 Αστέρας Κουδουνίων 32

7 Κεραυνός Αρκαδικού 30

8 Απόλλων Ν. Σεβάστειας 24

9 Μακεδονικός Αλιστράτης 19

10 Δόξα Μικρόπολης 17

11 Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου 13

12 Ανακάλυψη -3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου