Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ -ΑΡΚΑΔΙΚΟ 2-4 / 20η Αγωνιστική

Περίοδο φορµαρίσµατος διανύει η οµάδα του Κεραυνού Αρκαδικού, η οποία µε τη νέα νικηφόρα παρουσία της µέσα στην Μικρόπολη µε 2-4 επί της γηπεδούχου Δόξας µπήκε για τα καλά στην εξάδα κα κυνηγάει επί ίσοις όροις πλέον την κατάληψη µιας εκ των προνοµιούχων θέσεων που οδηγού στους αγώνες µπαράζ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Οσο για την οµάδα της Μικρόπολης, παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι της.

Στο πρώτο ηµίχρονο βρέθηκε να προηγείται µε 1-0 και στο δεύτερο φάνηκε πως υπήρχε εκνευρισµός στις τάξεις της µε αποτέλεσµα να δεχθεί τέσσερα γκολ σε ένα µόνο ηµίχρονο.

Στο 20´ πολύ ωραία εναλλαγή της µπάλας µε τελικό αποδέκτη τον Μαυρίδη, ο οποίος µε πλασαριστό σουτ από το ύψος της µεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Στο 47´ στη σέντρα του Σαµπελίδη Γ. από τα αριστερά κάποιος αµυντικός στην προσπάθειά του να διώξει τη µπάλα την έστειλε στα δίχτυα της οµάδας του για να γίνει το 1-1.

Στο 53´ έγινε το 1-2 όταν από ωραία εναλλαγή της µπάλας του Ληµναίου και του Αρνή είχε τελικό αποδέκτη τον Τόντρη, ο οποίος µέσα απόν µεγάλη περιοχή πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 1-2.

Στο 57´ ο Τόντρης ξέφυγε από δεξιά και την έκοψε στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο επερχόµενος Αρνής την προώθησε στα δίχτυα για να γίνει το 1-3.

Στο 64´ πάλι ο Αρνής που ήταν κεφάτος άλλαξε τη µπάλα µε τον Παπαϊγνατίου και από θέση βολής µεταξύ µικρής και µεγάλης περιοχής έκανε το 1-4 µε ευθύβολο δυνατό σουτ.

Στο 87´δηµιουργηθηκε σύγχιση στην άµυνα του Αρκαδικού και ο Πατσίδης µε κοντινό πλασέ διαµόρφωσε το τελικό 2-4.

Διαιτητές: ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ Δ. (ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ Π.- ΓΚΕΡΜΕΝΗΣ Γ.)

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΑΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΤΑΙΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( 57´ΣΠΥΡΙΔΗΣ) , ΑΛΗ, ΜΗΤΟΥΣΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ( 50´ΓΕΛΚΟΒΑΝΗΣ) , ΠΑΤΣΙΔΗΣ.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ( 30´ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ Γ.) , ΤΣΙΜΠΑΣ, ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ Χ., ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΟΝΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΑΡΝΗΣ ( 76´ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ), ΛΗΜΝΑΙΟΣ ( 88´ΛΑΖΑΡΟΥ0, ΓΙΑΜΟΥΣΑΚΑΚΗΣ.








Πηγή: Star Dramas & Hxo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου