Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Το βουνό μας συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμά του Γερμανικό Γραφείο Τουρισμού

Στουτγάρδη 17.04.2008
Γερμανικό Γραφείο Ταξιδιών οργανώνει 8ήμερες εκδρομές στη Ελλάδα και συμπεριλαμβάνει το βουνό μας στο πρόγραμμά του.
Ερώτηση: Ποιος από τους τοπικούς παράγοντες το γνωρίζει αυτό; Απάντηση: Κανένας.......................
Για προβληματιστείτε και ασχοληθείτε λίγο με το θέμα….. ίσως για παράδειγμα εάν γνωρίζει το Ταξιδιωτικό γραφείο ότι υπάρχουν στο χωριό μας BIO Produkte δηλαδή Βιολογικά προϊόντα από τον Γυναικείο σύλλογο να................????????????????
Αγαπητοί χωριανοί κρατήστε το χωριό μας φιλόξενο και καθαρό ανοίγουν νέοι Ορίζοντες στην Οικονομία του χωριού, ήρθε ο καιρός με μεθοδικότητα και επιμονή να τους εκμεταλλευθείτε. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς που ζείτε στο χωριό και ακούτε τις διαλέξεις που κάνουν τα Μέλη του ΕΟΜ ότι γελάτε σας φαίνονται αστεία ίσως, και όμως δεν είναι έτσι. Ενταχθείτε ενεργά στον ΕΟΜ και προσπαθήστε για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα παιδιά σας. Θα επανέλθω στο θέμα............... Γιάννης .................... Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω LINK για περισσότερα http://www.strelo.de/STRELO/Europa/Griechenland/Wandern_Chalkidiki_im_garten_des_poseidon.htm
Παρακάτω στα γερμανικά η 5η μέρα του ταξιδιωτικού προγράμματος. 5. Tag: "Mavromata- das Schwarzauge"(Montag) Ausgangspunkt ist das Dorf Mikropoli, Aufstieg über die Hochebene Kallipoli. Beim Abstieg besuchen wir des Bachus, das Heiligtum des Dionysos.Aufstieg: ca. 700 HöhenmeterAbstieg: ca. 700 HöhenmeterWeglänge: ca. 11 kmReine Gehzeit: ca. 5-6 Stunden Το Άρθρο μου αυτό δικαιώνει πλήρως την παρέμβαση - πρόταση του Δημήτρη Χατζηγεωργίου που έγινε στις 27.02.04 με θέμα:
«ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ »
Για σου Δημήτρη.......... μόνο εσύ φωνάζεις αλλά δεν είναι εύκολο να τους ξυπνήσεις ...... ίσως αυτό πού σας γράφω να τους ταρακουνήσει λίγο.... και να δούν τα πράγματα ποιο σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου