Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Δόξα Μικρόπολης - Αστέρας Κουδουνίων 2-2 / 4η Αγωνιστική

Δηλώσεις των προπονητών

Ευχαριστημένοι στα Κουδούνια από την ισοπαλία στη Μικρόπολη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει φέτος το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας. Σπουδαίες αναμετρήσεις χωρίς φαβορί με πολλά γκολ και συναρπαστική εξέλιξη στους περισσότερους αγώνες.
Ο Αστέρας Κουδουνίων έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στη δύσκολη έδρα της Δόξας Μικρόπολης, ένα αποτέλεσμα όμως που τους ικανοποιεί μια και με τους 10 βαθμούς παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών για το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι που πέρα από τα 4 γκολ είχε και 5 δοκάρια, δύο για τους γηπεδούχους και τρία για τους φιλοξενούμενους.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ(Προπονητής Δόξας Μικρόπολης): Μπήκαμε μουδιασμένα στο ματς και ουσιαστικά ο αντίπαλος έκανε ότι ήθελε στο πρώτο μισάωρο γι’ αυτό και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Μετά το 30 λεπτό όμως εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και μετά το 65 και αφού ισοφαρίσαμε χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα που νομίζω ότι βάση της συνολικής εικόνας του ματς δικαιούμασταν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ(Προπονητής Αστέρα Κουδουνίων): Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών μας και στο πρώτο μέρος ήμασταν φανερά καλύτεροι και με τα δοκάρια και τις ευκαιρίες που είχαμε μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Ο αντίπαλος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και από δύο στημένες φάσεις κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Από εκεί και πέρα στο τελευταίο τέταρτο άνοιξε το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και μπορούσε με την ίδια ευκολία να το κερδίσει το ματς είτε η μια είτε η άλλη ομάδα. Νομίζω ότι η ισοπαλία τελικά ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία 4η Αγωνιστική

1 Αστέρας.Κουδουνίων 10
2 Κεραυνός Αρκαδικού 9
3 Απόλλων Ν. Σεβάστειας 8
4 Ηρακλής Μυλοποτάμου 7
5 Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου 5
6 Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου 5
7 Μακεδονικός Αλιστράτης 4
8 Δόξα Μικρόπολης 4
9 Ηρακλής Παρανεστίου 4
10 AΕ Ανακάλυψη 3
11 Δόξα Βώλακα 3
12 Ορφέας Χωριστής 1
Ρεπορτάζ : Γιάννης Μπάνιος
Πηγή : Dramagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου