Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Δόξα Μικρόπολης Ηρακλής Παρανεστίου 1-1 / 5η Αγωνιστική

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ: 1-1

Μετά από ένα παιχνίδι µε πολλές χαµένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, η γηπεδούχος Δόξα Μικρόπολης και ο Ηρακλής Παρανεστίου αναδείχθηκαν ισόπαλες µε σκορ 1-1.
Στο πρώτο ηµίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και σηµαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο το Παρανέστι είχε από την πλευρά του τις ευκαρίες να φύγει µε νίκη από την Μικρόπολη, αν και στη λήξη η Δόξα έχασε τελευταία την ευκαιρία που ονοµάζουµε στο ποδόσφαιρο ευκαιρία του αγώνα.
Οι φάσεις του αγώνα
Στο 24´έγινε το 0-1 µετά από κόρνερ του Τολµίδη Κ. και πλασέ του Παρλόγλου.
Στο 30´ο Τολµίδης Κ. έστειλε τη µπάλα στο δοκάρι µετά από σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 70´ο Πατσούκης έπιασε στον ύπνο τον τερµατοφύλακα του Παρανεστίου και µε γυρισµένη πλάτη και ψαλιδάκι έκανε το τελικό 1-1.
Στο 89´µεγάλη ευκαιρία το Παρανέστι µε τον Παρλόγλου να δώσει τη νίκη στην οµάδα του όταν σε άδεια εστία έστειλε τη µπάλα άουτ.
Στο 90´ και η Μικρόπολη έχασε πολύ µεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν ο Παντσίδης από κοντά δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Διαιτητές: Ζουρνατζής (Φεσλίδης-Μπελάλης)

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ
ΜΑΥΡΟΜΕΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Γ.( 73´ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΔΗΣ) , ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( 55´ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Π.), , ΚΑΡΑΤΑΙΡΙΔΗΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ ( 72´ΠΑΝΤΖΙΔΗΣ) , ΠΑΤΣΟΥΚΗΣ, ΑΛΗ.

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ
ΚΑΤΙΝΟΓΛΟΥ, ΤΟΛΜΙΔΗΣ Κ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΟΛΜΙΔΗΣ Δ., ΤΑΝΤΣΙΔΗΣ, ΤΖΙΜΑΓΙΩΡΓΗΣ, ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (15´ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Π.), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΙΑ, ΠΑΡΛΟΓΛΟΥ, ΠΟΛΙΣΙ.

Η βαθμολογία 5η Αγωνιστική


1 Αστέρας Κουδουνίων 11
2 Ηρακλής Μυλοποτάμου 10
3 Απόλλων Ν. Σεβάστειας 9
4 Κεραυνός Αρκαδικού 9
5 Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου 8
6 Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου 8
7 Δόξα Βώλακα 6
8 Δόξα Μικρόπολης 5
9 Ηρακλής Παρανεστίου 5
10 Μακεδονικός Αλιστράτης 4
11 Ορφέας Χωριστής 1
12 Ανακάλυψη -3

Ρεπορτάζ : Γιάννης Μπάνιος

Πηγή : Dramagoal και Ηχώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου