Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ευτυχία Σιδηροπούλου Ένα Άξιο τέκνο της Μικρόπολης

Θυμάται μήπως κανείς την Ευτυχία την Σιδηροπούλου απο την Κάτω Συνοικία ;;;
Σιδηροπούλου Ευτυχία του Στέφανου και της Πετρούλας και με αδερφό τον Θεόφιλο.
Σήμερα ονομάζετε
Dr. Phil. Dipl. Psych. Eftychia Volz-Sidiropoulou
Την ανακαλύψαμε να μεγαλουργεί σαν Καθηγήτρια, με άπειρες μελέτες, βιβλία , συμπόσια , διαλέξεις και έρευνες πάνω στην Ψυχολογία και την Κοινωνιολογία, στο Πανεπηστιμιακό Ινστιτούτο Ιατρικής Ψυχολογίας, και Κοινωνιολογίας στα σύνορα Ολλανδίας Γερμανίας στην πόλη Aachen.


Με μία γρήγορη ματιά στο Ιντερνέτ θα μάθετε πολλά περισσότερα για την Έφη.
Μπράβο Έφη μας κάνεις περήφανους .. *******

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΝΙΚ. ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έριξα μια ματιά, γερμανικά δεν ξέρω, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για διακεκριμένη επιστήμονα. Καλά θα ήταν, κάποιος που ξέρει γερμανικά να γράψει περισσότερα για μία τόσο αξιόλογη συγχωριανή μας.
    Αντώνης Χαντζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Ευτυχία.
    Χαίρομαι που ένα τέκνο της Μικρόπολης, μεγαλουργεί και διαπρέπει.
    Όλοι οι Μικροπολιώτες αισθανόμαστε περήφανοι και θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματά της.
    Νομίζω ότι ο κ.Αντώνης Χατζής έχει δίκιο. Προσπάθησα και εγώ μεσω διαδικτύου να μάθω περισσότερα, αλλά λόγω παντελούς άγνοιας της Γερμανικής γλώσας δεν κατάφερα τίποτε. Ας βοηθήσει κάποιος Γερμανομαθής.
    Κούλα Καρνετσή

    ΑπάντησηΔιαγραφή