Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακού Πολιτισμού Καβάλας, ΛΑΙΚΟΤΡΟΠΟ, διοργάνωσε την καθιερωμένη του εκδήλωση ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΑ στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορούς του νομού Δράμας απο το Λαικότροπο της Καβάλας τους οποίους συνόδευαν η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρόπολης με τοπικά τραγούδια του νομού. Συμμετείχαν επίσης διάφοροι άλλοι σύλλογοι της Καβάλας όπως οι 500 της Αγίας Βαρβάρας, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και ο Θρακιώτικος Σύλλογος Χρυσούπολης.
Η χορωδία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας πλησίασαν για να μας συγχαρούν και να ζητήσουν να παραβρεθούμε σε δικές τους εκδηλώσεις. Η πρόοδος της είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Έχουν γίνει επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως. Την Κυριακή 29 Ιουνίου θα εκπροσωπήσουν για άλλη μια φορά το νομό Δράμας στην Καβάλα ( δυστυχώς δεν θα μπορούμε να τους συνοδεύσουμε αφού εκείνη την ημέρα ξεκινούν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις του χωριού μας).
Συνεργασία, επαγγελματισμός, αρμονία είναι κάποιες απο τις λέξεις που ταιριάζουν στην χορωδία μας. Πολλοί λένε οτι τους έδωσε ζωή γιατί περιμένουν σαν μικρά παιδιά να μαζευτούνε τις Τρίτες στο σύλλογο για πρόβες, χαίρονται με τις επιτυχίες τους, σχεδιάζουν τις επόμενες εμφανίσεις τους...εμείς οι κάτοικοι του χωριού λέμε οτι αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν ζωή στο χωριό μας, το κάνουν υπερήφανο σε κάθε τους εμφάνιση και όχι μόνο λόγω των επιτυχιών τους αλλά λόγω του ήθους τους και της καλοσύνης τους. Πρόσφατα χάσαμε ένα μέλος της χορωδίας, τον κύριο Χρήστο Ηλιάδη.Δεν προλάβαμε ποτέ να τους πούμε πόσο σημαντικός ήταν για μας και πόσο μεγάλο είναι το κενό χωρίς αυτόν. Δεν θέλουμε να γίνει αυτο και με τους υπόλοιπους. Τους γνωρίσαμε μέσα απο την χορωδία και τους αγαπήσαμε. Ευχαριστούμε όλους όσους απαρτίζουν την χορωδία και τα χορευτικά μας και φυσικά την χοροδιδάσκαλο και υπεύθυνη της χορωδίας κυρία Αστερίου-Καβάζη Αικατερίνη.

Να τους έχει ο Θεός καλά!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου