Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Εναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ

Φωτογραφίες απο την τελετή αγιασμού που έγινε για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
Στη τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Φατράλης Β,ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Σμολοκτός Νικ,ο Αντιδήμαρχοςκ.Κότας Νικ,ο Πρόεδρος του δημοτικού γυμναστηρίου κ. Παυλίδης Κων, η τοπική σύμβουλος κ. Δομζαρίδου.Αν, πλήθος παιδιών νέων ποδοσφαιριστών η μεγάλη ομάδα ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος.
Ο δήμαρχος Προσοτσάνης τόνισε σε σύντομη ομηλία του ότι γίνεται μεγάλη προσπαθεια απο το διοικητικό συμβούλιο και τους παράγοντες της ομάδος ώστε να έχει μιά καλή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα, επίσης τόνισε ότι γίνεται ότι είναι δυνατό απο τη δημοτική αρχή για την γρήγορη ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου και με εφαρμογή αυτόματου σύστηματος ποτίσματος.
Ευχήθηκε καλή πορεία και πρωταθλητές στη συνέχεια.











Εύχομαι με τη σειρά μου η ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες
Νίκος Σμολοκτός.

2 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά παιδιά και πάντα νίκες.
    Αν φροντιζαν όμως οι διοικούντες ώστε οι προπονήσεις των μικρών να μην συμπίπτουν με τις πρόβες του πολιτιστικού, θα είσασταν οι καλύτεροι.
    Τι μας απόμεινε, έτσι και αλλοιώς;
    Η ΄΄Δόξα της Μικρόπολης΄΄ και ο πολιτιστικός. Ας τα διαφυλάξουμε και ας τα ενισχύσουμε και τα δυό. Είναι παράλογο να δρουν ανταγωνιστικά.
    Είναι κρίμα να διαλύεται το χορευτικό τμήμα των μικρών γιατί η ώρα της προπόνησης συμπίπτει με την πρόβα του χορευτικού.
    Όλα μπορούν να ρυθμιστούν. Αρκεί να υπάρχει βούληση.
    ΄΄Καλή αγωνιστική παιδιά ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή