Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Από σήμερα και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την επιδημία του COVID-19 η πόρτα του ιατρείου θα παραμένει κλειστή ώστε και εμείς σαν Μικρόπολη, Χαριτωμένη και Κοκκινόγεια να συμβάλλουμε ενεργά στην μη διάδοση της ίωσης (η ιατρός θα σας κάνει ερωτήσεις από μέσα από το παράθυρο). Τι θα κάνουμε λοιπόν-

1) ΔΕΝ προσερχόμαστε στο ιατρείο για το παραμικρό ,παίρνουμε τηλέφωνο και ενημερώνουμε την ιατρό μας τι χρειαζόμαστε . Παρακαλώ εδώ για την κατανόησή σας επειδή δεν υπάρχει νοσηλεύτρια για βοήθεια αν δεν σηκώνω το τηλέφωνο ξαναπροσπαθήστε λίγο αργότερα.

2) εάν είμαστε άρρωστοι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ -παίρνουμε τηλέφωνο την ιατρό μας να μας πει τι θα κάνουμε και εάν είναι ασφαλές να προσέλθουμε στο ιατρείο.

3) εάν και εφόσον χρειαστεί να επισκεφτούμε το ιατρείο έχουμε μαζί μας απολλυμαντικά ή/και όταν επιστρέφουμε σπίτι μας ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

4) ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΙΝΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ,ΑΙΓΥΠΤΟ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΠΑΤΡΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟ .

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ για την κατανόησή σας ώστε να συμμετάσχουμε ενεργά στον περιορισμό της καινούριας επιδημίας προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους της περιοχής μας.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους μας ΥΓΕΙΑ.

Η Ιατρός
Φωτεινη Φραγκούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου