Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μυστήριο με 28χρονο που κρεμάστηκε σε δέντρο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μικρόπολη Δράμας η ανεύρεση του πτώματος ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.


Τα ίχνη του 28χρονου Δ.Τ. είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το πρωί της περασμένης Κυριακής, 21 Οκτωβρίου και έκτοτε αναζητείτο.

Ο άνδρας βρέθηκε σήμερα κρεμασμένος και πολλοί μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο, κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να ανακοινωθεί με βεβαιότητα πριν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση.

Άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος πάντως που επικοινώνησαν με τη zougla.gr μιλούν για έναν άνθρωπο που «δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του, καθώς ο νεαρός άνδρας, όταν βρέθηκε, ήταν γυμνός και φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, μέσα σε ένα εκκλησάκι, εντοπίστηκαν τα ρούχα του καθώς και ορισμένη ποσότητα κάστανων, που είχε ο ίδιος μαζέψει.

Κοντά στο σημείο βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, ενώ δεν βρέθηκε καμία κλήση σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος έπασχε από νοητική υστέρηση.
Zougla.gr                                               





                  

4 σχόλια:

  1. οποιοι μιλουν για αυτοκτονια ειναι απλα ανοητοι. ενα παιδι με νοητικη υστερηση δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να αυτοκτονιση. ας βρουν αυτον οι αυτους που εκαναν αυτο το αποτροπαιο εγκλημα και να τους κανουν το ιδιο.που φτασαμε θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νοητικη στερηση εχουμε εμεις οχι ο δημητρης εμεις που με τισ πραξεις μας οδηγουμαστε οπου οδηγουμαστε...ολο το χωριο να σταθει στην οικογενεια διπλα που εχει αναγκη οχι να κανουνμε πως τουσ λυπομαστε οτι μπορει ο καθενας ενα ψωμι,ενα γαλα λαδι και ενα ταληρο αρκει τοσα δινουμε για τα κολωτσιγαρα ας δωσουμε και εκει μια μερα δεν παθαινουμε τιποτα,επισης φιλε μου τιποτα δεν μενει κρυφο απο τα ματια του θεου η αληθεια θα βγει τωρα θα ειναι, μετα απο 5 χρονια θα ειναι παντως θα βγει και αν δεν βγει θα τιμωρηθει απο τον ιδιο τον θεο οποιος το εκανε και αν το εκανε, ικασιες μπορουμε να κανουμε ολοι μας,,,,,μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι Δημήτρη απαλό το χώμα που σε σκεπάζει.
    Κουράγιο στην οικογένεια σου να είναι πάντα καλά να θυμούνται το παντοτινό σου χαμόγελο.
    Ευχή όλων μας να βρεθεί όποιος το έκανε διότι ποτέ σου δεν θα έκανες κακό στον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό ταξίδι Δημήτρη και όποιος το έκανε αυτό κάποια στιγμή θα το βρεί στο δρόμο του και θα το πληρώσει. Κουράγιο και υπομονή σε αυτούς που σε αγάπησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή