Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Συναπαντεμα απανταχού Μικροπολιωτων


Αγαπητοί,
Έκπληκτος και με κάθε θαυμασμό σας συγχαίρω για την αμέριστη αγάπη που δείχνετε για τον τόπο μας.
Έναν τόπο ευλογημένο απο κάθε άποψη..
Πλημμύρισμενος  απο ανάμεικτα συναισθήματα, θα ήθελα απο μεριάς μου να καταθέσω εντός του επιτρεπτου πάντα, μια ιδέα που ευχαρίστως θα μας φέρει όλους πιο κοντά.
Καθιέρωση μιας ημέρας εντός του καλοκαιριού , Συναπαντέματος Απανταχού Μικροπολιωτων.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι απο κάθε άποψη θα μας τονώσει ηθικως μιας που ξεφύγουμε όλοι απο την καθημερινότητα που μας καταπνιγει ορισμένες φορές, θα αναπωλησουμε όλοι τα παλιά και θα δούμε δικούς μασ ανθρώπους και ειδικότερα!!!! Θα ξαναζωντανεψει έστω για μια στιγμή το Χωριό , που με λύπη μαθαίνω κατα περιόδους πως ερημωνει..
Η ζωντάνια είμαστε εμείς οι ίδιοι...!
Ας μην αφήσουμε να παει χαμένη η ευκαιρία..
Διάθεση υπάρχει..
Στο χέρι όλων μας είναι...


Με εκτίμηση προς τον τόπο μας και τους ανθρώπους του

Τσαρούχας Ευάγγελος

tsarouchasevaggelos(at)gmail.com


1 σχόλιο:

  1. Δεν γνωρίζω τον κύριο Τσαρούχα. Με συγκίνησε όμως ο τρόπος γραφής του και τα έντονα συναισθήματα που έχει και βγάζει για την Μικρόπολη.
    Η πρότασή του πάρα πολύ ενδιαφέρουσα.
    Όντως, η καθιέρωση μιας ημέρας συναπαντήματος των απανταχού Μικροπολιωτών, θα ήταν μια ημέρα γιορτής για το χωριό, που θα μας ένωνε ξανά όλους και θα ήταν μια ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους από τα παλιά που έχουν χαθεί, συμμαθητές που έχουμε να δούμε από τότε που τελειώσαμε το σχολείο, γειτόνους που ξενιτεύτηκαν και δεν τους ξανάδαμε. Στο χέρι μας είναι να δουλέψουμε και να την υλοποιήσουμε.
    Και επειδή κάποιος πρέπει να μπει μπροστά και να ξεκινήσει η προσπάθεια, νομίζω ότι το βάρος πρέπει να πέσει στον πολιτιστικό και όλοι οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε.
    Είμαι στην διάθεση όποιου αναλάβει πρωτοβουλία να συνδράμω και να βοηθήσω όπως μπορώ.
    Μακάρι να τα καταφέρουμε. Θα είναι πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή