Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

O Παναγιώτης Σταμπόλης

Ο Παναγιώτης Σταμπόλης γεννήθηκε το 1962 στη Μικρόπολη Δράμας.

Έχει σπουδάσει μαθηματικά στη Φυσικομαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επί δεκαπενταετία εργάστηκε στην εκπαίδευση σε φροντιστήρια, και έντρα ελευθέρων σπουδών. Αποφοίτησε από την σχολή του Ε.Ι.Ν.Α (Ελληνικό νστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα) το 1989 καιτελείωσε την εποπτεία του το 1991.

Έκτοτε επί τετραετία συνοδήγησε τις μάδες εφήβων του κέντρου Ράιχ.

Συνέχισε την δια βίου εκπαίδευσή του, με διάφορα Σεμινάρια στην Βιοενεργητική Ανάλυση, στην Αναλυτική Οργονομία,στο Radix, στη Λειτουργική Ψυχοθεραπεία, στη Βιοδυναμική θεραπεία, στη τοχαστική Ψυχοθεραπεία, και ιδιαίτερα στην ψυχοθεραπεία Γκεστάλτ στην ποία ολοκλήρωσε δύο διετείς μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις με τον Barrie immons σε συνεργασία με το European Gestalt Institute.

Συνεχίζει από το 2001 την εκπαίδευσή του στη Συστημική Οικογενειακή αναπαράσταση και από το 2006 στη Νέα Συστημική αναπαράσταση του Bert Hellinger και σε άλλες μορφές Σωματικής ψυχοθεραπείας και θεραπείας.

Το 2006 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Θεραπεία του Σοκ και του PTSD και το 2008, τετραετή εκπαίδευση στη Σωματοδυναμική Ανάλυση.

Εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής ατομικά, σε ομάδες και σε πολυήμερα βιωματικά σεμινάρια από το 1992. Είναι εκπαιδευτής και επόπτης ( ομάδα διδακτικής εποπτείας) του Ε.Ι.Ν.Α από το 2002.

Επί τετραετία υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ε.Ψ.Ε (Εθνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπευτών Ελλάδος), του Π.Ε.Σ.Ψ, (ιδρυτικό μέλος) και επί τριετία της ΕΑΒΡ ( European Association of Body-Psychotherapists) της οποίας είναι και τακτικό μέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου