Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Εικόνες ντροπής

Αυτές τις εικόνες θα αντικρίσει κάθε ένας επισκέπτης που θα θελήσει να επισκεφτεί το Μοναστήρι της Παναγίας της Καστανούσας αυτές τις μέρες!! Εικόνες ντροπής σε ένα πανέμορφο τοπίο...σε λίγες μέρες θα σφύζει από κόσμο το βουνό καθώς αρχίζει το μάζεμα του κάστανου...κόσμος πολύς θα ανέβει στο βουνό μας ντόπιοι και ξένοι...θα γίνει και η γιορτή του κάστανου στον ίδιο χώρο...ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν αρμόδιοι για την καθαριότητα του χώρου...αλλά προτιμότερο θα ήταν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι και οι απολίτιστοι (για να μην χρησιμοποιήσω ποιό βαρύς χαρακτηρισμούς)...που αφήνουν έτσι τον χώρο μετά τις επισκέψεις τους να είχαν τον στοιχειώδη πολιτισμό και την ελάχιστη παιδεία και το μυαλό να σκεφτούν ποιό είναι το σωστό.
Την αυλή του σπιτιού τους δεν νομίζω να την άφηναν σε αυτό το χάλι!!!Κρίμα και πάλι κρίμα...






Καλό χειμώνα Μικροπολιώτες

Α. Μπάνιος

1 σχόλιο:

  1. Εικόνες πραγματικά ντροπής. Ντροπή γι΄αυτούς που τις προκαλούν, ντροπή όμως και αγανάκτηση και για τους αρμόδιους που δεν φροντίζουν τον χώρο. Από την στιγμή που υπάρχουν κάδοι απορριμάτων και σωστό είναι να υπάρχουν, κάποιοι είναι υπεύθυνοι και για την αποκομιδή των απορριμάτων. Ας το ακούσουν οι υπεύθυνοι και ας ευαισθητοποιηθούν επιτέλους! Γι΄αυτό τους επέλεξαν οι Μικροπολιώτες.
    Το δάσος της Καστανιάς είναι το καμάρι μας και είναι ότι ποιό πολίτιμο έχει να επιδείξει και να περηφανεύεται η Μικρόπολη. Ας το φροντίσουμε λοιπόν ας το προστατέψουμε και ας το υποστηρίξουμε όλοι μας.
    Μια βόλτα αυτή την εποχή στις καστανιές είναι ότι ποιό ωραίο μπορεί να κάνει κανείς αυτή την εποχή. Η ομορφιά του δάσους είναι μοναδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή