Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

OI ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ;

Θαυμάστε τη βόρειο είσοδο -έξοδο της πόλεως Προσοτσάνης



κ. Δήμαρχε του Δήμου Προσοτσάνης σας αρέσει αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται και βλέπουν όλοι εκείνοι που εισέρχονται στη Πόλη σας από τη Βουλγαρία και
την Ευρωπαϊκή Ένωση τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπη και από τον Διπλανό Δήμο Κ. Νευροκοπίου, αλλά και από τα δημοτικά διαμερίσματα του βόρειου δυτικού δήμου σας τα χωριά του Μενοίκιου ; Εμείς θα την ονομάζουμε από εδώ και στο εξής< Βουλγάρικη είσοδο> γιατί ίσως παρομοιάζει με εκείνες τις εισόδους του Δήμου του Άνω Νευροκοπίου σε Βουλγαρικό έδαφος, που πρόσφατα έχετε επισκεφτεί. Σας πληροφορούμε ότι για την διευθέτηση και ευπρεπισμό της< Βουλγαρικής >πλέον εισόδου της Προσοτσάνης δεν απαιτούνται καθόλου χρήματα ,αλλά όρεξη και διάθεση για δουλειά και όχι πολιτική καφενείου. Προσπαθήστε αξίζει να χαίρονται οι Δημότες σας την νοικοκυροσύνη του δημάρχου αλλά και κάποιων έμμισθων γραφιάδων αιρετών που επισκέπτονται τον Δήμο όταν θυμηθούν και όταν τελειώσουν τις<δουλειές> τους στη Δράμα .
Δείτε τώρα και την ανατολική είσοδο της Προσοτσανης.
και κάνετε τις συγκρίσεις σας


Μήπως λέμε μήπως οι φωτογραφίες είναι από άλλο Δήμο; Όχι κ. Δήμαρχε της Προσοτσάνης είναι από την ανατολική είσοδο της πόλεως σας , που οι δημότες σας πηγαίνουν στην Ελλάδα και στη Δράμα και ίσως στη Θάλασσα.Λέμε μήπως πρέπει κάτι να γίνει; ερώτηση κάνουμε και απάντηση ως συνήθως δεν περιμένουμε .

ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΜΕΡΟΣ 2ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ






Ο Δήμαρχος επιμένει στο ρητό που λέει < το γινάτι βγάζει μάτι>
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Προσοτσάνης επανερχόμαστε πάλι με την υπόθεση της βόρειας εισόδου της πόλεως σας και σας πληροφορούμε ότι μετά τη πρώτη δημοσίευση στο blog το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και

σίγουρα οι πολίτες του δήμου σας γνωρίζουν το θέμα και προφανώς έχετε πολιτικό κόστος, εκτός εάν αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Πάντως η παλαιοκομματική τακτική <ότι δεν είναι δικό μας η δεν το έχουμε αναδείξει εμείς άστο να καεί > σήμερα έχει ξεπεραστεί. Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον και την αγωνίας σας να πάει μπροστά ο τόπο σας, θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι αναδεικνύοντας κάποιο θέμα που έχει σχέση με την περιοχή του δήμου σας δεν είναι κατ΄εξοχή πρόθεση αντιπολιτευτικής τακτικής ή ότι έχουμε κάτι με την Δημοτική αρχή, απλώς μέσα απ΄αυτή τη διαδικασία ανάρτησης των προβλημάτων στο διαδίκτυο γίνεται ευρύτερα γνωστό και ίσως έτσι έγκαιρα να θεραπευτεί το πρόβλημα που με την άλλη μορφή της απλής ενημέρωσης να μη δοθεί η πρέπουσα σημασία στο πρόβλημα.Τώρα στο δια ταύτα, σας παραθέτουμε μία σειρά από φωτογραφίες που κρατήσαμε και δεν τις δημοσιεύσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας της βόρειας εισόδου που εμείς θα την αποκαλούμε <Βουλγάρικη είσοδο> μέχρι αποκαταστάσεως της, κ Δήμαρχε????? δεν σας τιμά καθόλου η εικόνα και καλό θα είναι να ενεργήσετε άμεσα και όχι να απειλείτε, ότι θα κόψετε και το νερό στο εκκλησάκι διότι όπως είπατε υπάρχει και κίνδυνος για τροχαίο ατύχημα.επειδή σταματούν κάποιοι περαστικοί να πιουν λίγο νερό . Σας κάνουμε και δύο προτάσεις 1η, αντί να κόψετε το νερό βάλτε μία πινακίδα που να λέει [ Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, βάλτε και το όνομα σας , σας εύχεται καλό ταξίδι]. 2η Διαμορφώστε το χώρο όπου είναι τα μπάζα και κάνετε ένα χώρο που θα παρκάρουν τα οχήματα τους οι εργαζόμενοι στα λατομεία του φαλακρού διότι εκεί τα αφήνουν μέσα στο λιοπύρι όλη τη μέρα κάντε και μερικά υπόστεγα τουλάχιστον , δείξτε τους στοργή για να εισπράξετε ψήφους και να λένε ότι ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται για μας τους μεροκαματιάρηδες διότι με πολύ κόπο και μόχθο βγάζουν το ψωμί τους δουλεύοντας σκληρά και κάτω από δύσκολες συνθήκες τέλος πάντων, δημιουργήστε ένα φιλόξενο χώρο , να δείτε ότι αξίζει και όλα αυτά σχεδόν χωρίς σημαντική οικονομική επιβάρυνση των δημοτών σας.
Δείτε τα χάλια και να μας πείτε αν σας τιμά αυτή η εικόνα, μιας και από εκεί περνούν τουριστικά λεωφορεία που πηγαίνουν στο σπήλαιο και στα δημοτικά διαμερίσματα του Μενοίκιου όρους .

Στόν επίλογο , έχουμε την καλή πρόθεση να βοηθήσουμε αν το θελήσετε με τον τρόπο μας.

1 σχόλιο: