Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

H Δόξα Μικρόπολης κατέκτησε το κύπελλο στην κατηγορία της .

Η Δοξα Μικρόπολης είναι ένα κομμάτι του χωριού μας, όπως βέβαια και κάθε φορέας του χωριού, αλλά όλοι εκπροσωπεύουν το δικό τους τομέα και όλοι μαζί το χωριό.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα κατάφερε και κατέκτησε το κύπελλο στην κατηγορία της και αυτό οφείλετε πάνω από όλα στους παίχτες της ομάδας, στον προπονητή και φυσικά στο Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου. 
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθεί και  
ο Γυμναστικός Σύλλογος της Χαριτωμένης που μας παραχώρησε το γήπεδο της. 
Μια ομάδα της οποίας οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται σε γειτονικό χωριό και οι φίλαθλοι της δεν μπορούν να ενισχύσουν με την παρουσία τους, εκτός 5-10 ανθρώπων, την ομάδα, να εμψυχώσουν τους παίχτες, να συνεισφέρουν οικονομικά με το εισιτήριο τους ώστε να καλυφθούν τα διάφορα έξοδα που προκύπτουν σε κάθε αγώνα, θεωρώ ότι οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους από πίσω.
Είναι ωραίο όταν κατακτούμε τίτλους και πολύ εύκολο να επαινούμε (εκ των υστέρων) αλλά ακόμα πιο εύκολο είναι να κατακρίνουμε.
Η ομάδα και κάθε φορέας τους χωριού χρειάζεται στήριξη και οι απανταχού Μικροπολιώτες πρέπει να το καταλάβουμε και περισσότερο εμείς που κατοικούμε στο χωριό αν θέλουμε να κερδίσουμε ξανά λίγο από την χαμένη μας ‘αίγλη’.
Τα λόγια είναι λόγια και χάνονται οι πράξεις όμως μένουν.
Μακάρι αυτή η κατάκτηση να προσεγγίσει την νεολαία, να την οδηγήσει στα γήπεδα, να αρχίσουν τα παιδάκια μας να κλωτσούν μια μπάλα, να παίζουν στις γειτονιές, στις αυλές και στις αλάνες, μακάρι του χρόνου η ομάδα μας να απαρτίζεται από περισσότερα παιδιά του χωριού, μακάρι γενικά η σημερινή νεολαία να έχει περισσότερη θέληση για συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας γιατί από αυτά τα παιδιά ‘κρέμεται’ το μέλλον του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου