Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ: 3-0 / Β´ Φάση

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ: 3-0

Η Δόξα Μικρόπολης µε το 3-0 επί του Μεγαλοκάµπου παρέµεινε πάνω από την επικίνδυνηζώνη του υποβιβασµού και έδειξε ότι µπορεί να τα καταφέρει το στόχο της.


Η Μικρόπολη χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να νικήσει µε 3-0 τους Αετούς Μεγαλοκάµπου , κάνοντας έτσι ένα ακόµα σηµαντικό βήµα για τη σωτηρία της.Στο πρώτο ηµίχρονο οι δύο οµάδες µοιράστηκαν την υπεροχή, αλλά στο δεύτερο η οµάδα της Μικρόπολης πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκηΣτο 35´ο Νικολαίδης µε ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή παραλίγο να κάνει το 0-1, όταν η µπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.Στο 55´ο πολύ καλός πιτσιρικάς Φωτιάδης έφυγε µόνος στην κόντρα και από θέση τετ-α-τετ ανατράπηκε λίγο έξω από τη µεγάλη περιοχή και δόθηκε φάουλ. Οι φιλοξενούµενοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να υποδειχθεί µε κόκκινη κάρτα ο παίκτης που υπέπεσε σε φάουλ. Στο 55´έγινε το 1-0 µε τη βοήθεια του αέρα και απ´ευθείας κόρνερ του Σπυρίδη.Στο 60´ο Κασαπίδης µε πλασέ µέσα από τη µικρή περιοχή έκανε το 2-0.Στο 68´µετά από γύρισµα του Κασαπίδη η µπάλα βρήκε τα σώµατα αµυντικών και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 3-0.

Διαιτητές: ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ Σ. (ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ι.- ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Δ.)

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Κ. ( 55´ΡΟΥΣΛΑΝ) , ΜΕΓΑΡΙΣΙΩΤΗΣ Γ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΤΑΙΡΙΔΗΣ, ΠΑΤΣΙΔΗΣ, ΜΗΤΟΥΣΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ ( 73 ΓΕΟΡΓΟΥΛΙΔΗΣ) , ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ (57´ΠΑΤΣΟΥΚΗΣ) .

ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Δ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ν., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Κ., ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ( 75´ΩΡΟΛΟΓΑΣ) , ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Θ., ΦΩΤΙΑΔΗΣ ( 50´ΚΑΣΣΟΥ) , ΛΕΚΟΒΙΤΣ, ΠΑΦΡΑΛΙΔΗΣ ( 66´ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Β.) .

Πηγή: hxo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου